Close
Skip to content

Aankondiging zwangerschap; op zoek naar inspiratie?

Na je positieve zwangerschapstest kan je niet wachten om het aan iedereen te vertellen: je bent zwanger! Veel stellen wachten nog even tot de eerste echo. Dit heeft het voordeel dat je genoeg tijd hebt om na te denken over je zwangerschap aankondiging.
Zwangerschapsaankondiging opa en oma
BabyBaby

Wat voor zwangerschapsaankondiging kies jij? 

Ga je voor een grootse aankondiging of houd je het klein? Maak je een leuke foto, video of laat je een rompertje bedrukken? Het aankondigen van je zwangerschap kan op veel leuke manieren. Gelukkig zijn vele stellen je voor gegaan en kun je wat inspiratie op doen. 

Zwangerschapsaankondiging opa en oma

Opa en oma zijn vaak de eerste die het prachtige nieuws krijgen. En wat is leuker om aan de trotse opa en oma op een originele manier te vertellen dat je in verwachting bent en ze een kleinkind (erbij) krijgen.

Zwangerschapsaankondiging tweede of derde zwangerschap 

Heb je al één of meerdere kindjes rondlopen? Dan is het natuurlijk erg leuk om de trotse broer(s) en zus(sen) bij de zwangerschapsaankondiging te betrekken.

Zwangerschapsaankondiging met je huisdier

Is jullie eerste kindje een hond of ander huisdier? Dan kun je deze ook op een originele manier betrekken bij de zwangerschapsaankondiging. Ook al snappen ze er zelf weinig van, dit maakt het niet minder leuk.

Grappige zwangerschapsaankondigingen

Ga je voor een grappige zwangerschapsaankondiging of een serieuze? Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn voor een grappige aankondiging. Jullie vrienden en/ of familie zullen deze manier van aankondigen zeker kunnen waarderen.

Zwangerschapsaankondiging aan de papa

Heb je de zwangerschapstest alleen gedaan en weet je partner nog niet dat hij vader wordt? Verzin dan een creatieve manier om het hem te vertellen. Een tip.. leg dit onvergetelijke moment vast op camera.

Zwangerschapsaankondiging tweeling

Ben je niet zwanger van één maar van twee kindjes? Dubbel zoveel plezier! Bekijk hieronder hoe andere tweelingmoeders hun zwangerschap hebben aangekondigd.

Zwangerschapsaankondigingen met gebak

Ben je een ster in de keuken en hou je ervan om te bakken? Kondig je zwangerschap dan aan met een lekkere taart/ koek of gebakjes. Je vrienden en/ of familie zullen dubbel blij met je zijn.

Overige leuke zwangerschapsaankondigingen

Er zijn zoveel leuke manieren om je zwangerschap aan te kondigen, op een grappige manier, met een huisdier, via een fotoshoot, een sleutelhanger of fotolijstje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Doe hieronder inspiratie op en bekijk wat er bij jou en je partner past.