Skip to content

Gratis babydoos en zwangerschapspakketten

Tijdens je zwangerschap kun je gratis babydozen en zwangerschapspakketten aanvragen. Deze zitten vol met leuke spulletjes en verzorgingsproducten voor je kindje. De ideale manier om kosteloos kennis te maken met diverse merken en producten.
Babydozen

Wat zijn gratis babydozen en zwangerschapspakketten?

Babydozen en zwangerschapspakketten zijn pakketten met gratis babyproducten die je tijdens de zwangerschap of net na de geboorte kan aanvragen. De inhoud verschilt per babydoos of zwangerschapspakket. Producten die in de babyboxen kunnen zitten zijn luiers, billencréme, billendoekjes, knuffeltjes, spenen, rompertjes en/of sokjes. Daarnaast zitten er vaak tijdschriften en kortingsbonnen in.

Babydozen en zwangerschapspakketten aanvragen

De blije doos

Misschien wel een van de bekendste babydozen is de Blije doos. Je kunt de Blije doos aanvragen tijdens je zwangerschap. Er zitten onder andere producten in van Pampers, Nijntje, Sudocrem, Prénatal en Philips.

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Ook Ouders van nu heeft twee boxen samengesteld, de zwanger- en babybox. Hierin maak je kennis met producten, tijdschriften en kortingen van o.a. Pampers, Difrax, Elmex, Center Parcs en Albert Heijn.

Plus Kiekeboebox

Ook plus heeft speciaal voor jonge ouders een cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox. In de box zit gratis baby- en kraamproducten t.w.v. 40 euro. Je kunt de box aanvragen wanneer je de folder van PLUS ontvangt en je kindje maximaal 2 maanden oud is.

De roze doos

De Roze Doos begeleidt sinds 1952 jonge ouders door hen geschenkdozen en informatieve gidsen aan te bieden. Daarnaast informeren ze ook ook bij het maken van belangrijke keuzes op vlak van verzorging en hygiëne. Ontvang gratis geschenkdozen gevuld met staaltjes, kortingen en vele andere verrassingen.

Kwebbels boekenpakket

Ontvangen een gratis kinderboeken pakket bestaande uit 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken. Het pakket wordt samengesteld op basis van leeftijd en geslacht van uw kind. Maak kennis met Kwebbels en ontvang een gratis kinderboeken pakket.

Blije baby tas

Ook Kruidvat heeft een pakket samengesteld voor nieuwe ouders. Het Blije baby voordeel pakket kun je aanvragen wanneer je langer dan 18 weken zwanger bent. In de Blije baby tas zitten luiers, wasgel, lotionsdoekjes en 5 gratis foto’s afdrukken.

Waarom zijn babydozen gratis? 

Het is natuurlijk altijd leuk om gratis producten te krijgen. Maar wat is de achterliggende gedachte? Waarom zijn deze babydozen en zwangerschapspakketten gratis? Dit heeft allemaal te maken met marketing. Jij bent als zwangere en nieuwe moeder een interessante klant voor merken. Door het aanbieden van gratis samples laten deze merken jou kennismaken met hun product. Uiteraard hopen ze dat het product zo goed bevalt dat je het vaker zult aanschaffen. Bij het aanvragen moet je ook contactgegevens doorgeven. Hiermee kun je benaderd worden voor gerichte reclames. 

De box moet je ophalen in de winkel. En de meeste vrouwen lopen toch even een rondje als ze in de winkel zijn. Dan kun je gelijk dat schattige babypakje, item van de babyuitzetlijst of dat babydekentje in de aanbieding halen. Daarom is het voor babywinkels interessant om samen te werken met de aanbieders van de babyboxen.