Skip to content

Over ons

Zwanger en nu? Een veel gestelde vraag die wij ons ook hebben afgevraagd na een positieve zwangerschapstest. Je zwangerschap is een bewogen tijd waarin je veel moet voorbereiden en niet moet vergeten te genieten. Deze website is ontstaan uit de behoefte om inzicht te krijgen in wat je allemaal moet regelen en voor wanneer je dit moet regelen zodat je kunt genieten van een zorgeloze zwangerschap.

Logo zwangerennu.nl
arrow-down-32x82-1

Achtergrond

Tijdens mijn zwangerschappen vond ik het heerlijk om zoveel mogelijk te lezen en me voor te bereiden op de komst van m’n dochter en zoontje. Met de artikelen op Zwangerennu.nl wil ik deze kennis met jullie delen en hopelijk alle onzekerheden en vraagtekens rondom de zwangerschap weg nemen zodat jullie ook kunnen genieten van een zorgeloze zwangerschap en je volledig kunnen richten op de komst van je kindje.

Renate
arrow-right-82x32-1

Wie is Zwanger en nu?

Seo specialist

Vanuit mijn achtergrond als SEO specialist heb ik inzicht in de meest gebruikte zoektermen van aanstaande moeders. Deze veel gestelde vragen beantwoorden wij op Zwanger en nu.

Alles voor een zorgeloze zwangerschap

Met deze artikelen willen we jou als lezer een zorgeloze zwangerschap geven, je vragen beantwoorden en je onzekerheid wegnemen.

Wij horen graag van je

Er wordt iedere dag hard gewerkt aan nieuwe artikelen en het beantwoorden van jullie vragen. De website is nog relatief nieuw dus heb je vragen, feedback of mis je informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Partners in bed

Je vindt op onze website ook affiliate links, bijvoorbeeld bij onze prijsvergelijker, en betaalde artikelen. Wanneer jij iets koopt bij een van onze partners ontvangen wij hier een percentage van. Dit helpt ons om de website online te houden. Uiteraard plaatsen we niet zomaar alles. We kijken kritsch naar onze samenwerkingen en plaatsen alleen wat wij relevant vinden voor onze lezers. 

Alles over en voor een zorgeloze zwangerschap