Close
Skip to content
Zwangerschapstest

Over ons

Zwanger en nu? Een veel gestelde vraag die wij ons ook hebben afgevraagd na een positieve zwangerschapstest. Je zwangerschap is een bewogen tijd waar je veel moet voorbereiden en niet moet vergeten te genieten. Deze website is ontstaan uit de behoefte om inzicht te krijgen in wat je allemaal moet regelen en voor wanneer je dit moet regelen zodat je kunt genieten van een zorgeloze zwangerschap.

Over ons

Achtergrond

Als moeder van een prachtige zoon en dochter, miste ik tijdens de zwangerschap een overzichtelijke lijst van taken die ik tijdens de zwangerschap moet regelen. Daarnaast vond ik het heerlijk om zoveel mogelijk te lezen en me voor te bereiden op de komst van de kleine. Met de artikelen op Zwanger en nu willen we deze kennis met jullie delen en hopelijk alle onzekerheden en vraagtekens weg nemen zodat jullie ook kunnen genieten van een zorgeloze zwangerschap en je volledig kunnen richten op de komst van je kindje.

Kraamzorg kiezen
Over ons

Wie is Zwanger en nu?

Seo specialist

Vanuit mijn achtergrond als SEO specialist heb ik inzicht in de meest gebruikte zoektermen van aanstaande moeders. Deze veel gestelde vragen beantwoorden wij op Zwanger en nu.

Alles voor een zorgeloze zwangerschap

Met onze artikelen willen we jou als lezer een zorgeloze zwangerschap geven, je vragen beantwoorden en je onzekerheid wegnemen.

Wij horen graag van je

Wij werken iedere dag aan nieuwe artikelen en het beantwoorden van jullie vragen. De website is nog relatief nieuw dus heb je vragen, feedback of mis je informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Alles voor een zorgeloze zwangerschap