Close
Skip to content

Bugaboo Donkey 5; ontdek hem nu

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Je wil je kind zo comfortabel en veilig mogelijk van punt a naar punt b vervoeren. Dat is niet alleen fijn voor je kleintje, ook voor jou als ouder is optimaal gemak en comfort belangrijk als het gaat om de producen die je gebruikt om je baby te vervoeren. Bugaboo speelt in op de wensen van jullie als ouders. Zo is hun nieuwste kinderwagen de Bugaboo Donkey 5 ontworpen voor optimaal gebruiksgemak.
Twee kindjes in Donkey 5
bugaboo-logo

Wie is Bugaboo?

Bugaboo is gespecialiseerd in het ontwerpen van uitstekende kinderwagens en autostoelen om het ouders en kinderen gemakkelijker te maken. Bugaboo is opgezet door Max Barenburg in 1996 en maakt dus al zo’n 26 jaar handige kinderwagens en autostoelen. Bugaboo heeft als doelstelling het jullie als gezin zo makkelijk mogelijk te maken om er lekker samen op uit te gaan.

De kernwaarden van het merk zijn uitstekende kwaliteit, voortdurende innovatie en het maken van bewuste keuzes. Zo creëren ze autostoelen en kinderwagens die zorgen voor magische momenten voor het moderne gezin. De producten die Bugaboo maakt zijn van uitstekende kwaliteit, hebben strakke designs en zijn gemaakt met oog op duurzaamheid en eerlijkheid.

De Bugaboo Donkey 5

De Donkey 5 is de nieuwste kinderwagen van Bugaboo. De wagen een nieuwe en verbeterende versie van de populaire Bugaboo Donkey 3 kinderwagen. De Bugaboo Donkey 5 is een ruime kinderwagen die zorgt voor veel rijplezier met je kleintjes. Lees hieronder meer over de belangrijkste voordelen van de kinderwagen.

Veel opbergruimte

De Bugaboo Donkey 5 is een zeer ruim model. Je kan afhankelijk van de configuratie die je kiest eenvoudig een of twee kinderen vervoeren in de wagen en daarnaast gemakkelijk je boodschappen kwijt. De kinderwagen beschikt over een ruime boodschappenmand onder de kinderstoeltjes. Alle spullen die je meeneemt worden goed beschermt door een ritssluiting. In totaal kan de kinderwagen maximaal 56 kilo vervoeren, dat betekent dat je naast je kindje(s) heel wat extra gewicht kan vervoeren.

Eenvoudig te besturen

De Bugaboo Donkey 5 is eenvoudig te besturen. Je hebt in principe maar één hand nodig om de kinderwagen met je kindje en een grote boodschappentas van punt a naar punt b te begeleiden. De ruime anti-lek banden zorgen daarnaast voor een aangename rijervaring. Met een breedte van 74 cm pas de kinderwagen ook door vrijwel iedere deur, ook in de duo stand. 

Leuke verbeteringen

De Bugaboo donkey 5 is net als alle andere kinderwagens van Bugaboo van uitstekende kwaliteit. Zoals met iedere nieuwe ontwikkeling zijn er weer een aantal verbeteringen. Zo heeft de kinderwagen handige nieuwe knopen waardoor het opvouwen nog gemakkelijker wordt. Ook het uitklappen gaat nog makkelijker, je hoeft hiervoor geen gebruik meer te maken van de knoppen. De stoelhoogte is net wat hoger, waardoor kleintjes wat hoger en fijner vervoert kunnen worden. En een hogere stoel maakt het daarnaast ook gemakkelijker om de buitenwereld te observeren voor je kindjes. De Bugaboo donkey 5 beschikt daarnaast over een aansluiting voor een bekerhouder. En tot slot heeft de kinderwagen een nog fijner gordelsysteem met extra zachte padding.

De verschillende configuraties

Je kan de Bugaboo Donkey 5 verkrijgen in drie verschillende configuraties. Zo kan je als ouder kiezen wat het beste bij jouw gezin past. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.

Bugaboo Donkey 5 mono

Bugaboo Donkey 5 Mono

Als je een kleintje hebt en niet snel een volgende verwacht is het een goed idee om voor de donkey 5 mono te kiezen. De Bugaboo Donkey 5 mono groeit met je kleintje mee. Zo kan je in deze wagen je baby vervoeren in een wieg en als je baby wat groter is kan je de wieg omtoveren tot een stoel. Naast de wiel of stoel heb je een handige boodschappentas, zo is er in deze wagen meer dan genoeg ruimte om eten, drinken en speelgoed mee te nemen. De Donkey 5 Mono is met een reiswieg uit te breidden tot een duowagen. 

Bugaboo Donkey 5 duo

Bugaboo Donkey 5 Duo

Als je twee kleintjes hebt van verschillende leeftijden is het een goed idee om te kiezen voor de Bugaboo Donkey 5 duo. In deze kinderwagen kan je gemakkelijk twee kinderen naast elkaar vervoeren. Je kunt je baby vervoeren in de wieg en je oudere kindje in een stoel of je kunt twee kinderen in twee stoelen vervoeren. Je boodschappen kan je ook nog meenemen in het vak onder de stoelen.

Bugaboo Donkey 5 twin

Bugaboo Donkey 5 Twin

Als je een tweeling wil vervoeren is de Bugaboo Donkey 5 twin dé wagen die je nodig hebt. Dit is misschien wel de meest flexibele wagen. Je kunt in de wagen twee baby’s vervoeren in twee wiegen, twee kindjes in twee stoelen en ook je baby in een wieg en een ouder kindje in een stoel. Je kan deze stoel dus ook gebruiken voor broertjes en zusjes die een paar jaar verschillen. Ook voor deze kinderwagen geldt dat je je boodschappen gemakkelijk mee kan nemen in een vak onder de stoelen.

Kleuren Bugaboo 5 Donkey

In welke kleuren is de Bugaboo Donkey 5 verkrijgbaar?

De Bugaboo Donkey 5 is beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn; Misty White, Morning Pink, Stormy Blue, Sunrise Red, Forest Green, Grey Melange en Midnight Black.

De Accessoires van Bugaboo Donkey 5

Aan de Bugaboo Donkey 5 kunnen veel handige accessoires worden toegevoegd. Je kan je kindje tegen de zon beschermen met een parasol of tegen de regen met een regenhoes. Je kan ook de look van je wagen veranderen met een bekleding set. Andere handige accessoires zijn een voetenzak, een muggennet, een bekerhouder, een Maxi-cosi adapter, een meerijdplankje en een seat liner. Kijk vooral eens op de site van Bugaboo voor de mogelijke accessoires om je Bugaboo Donkey 5 nog completer te maken.

Bugaboo accessoires

Bugaboo Donkey 5: Wat je moet weten voordat je de wagen koopt

In de video hieronder ontdek je de Bugaboo Donkey 5 en leer je over alle nieuwe functies, verbeteringen en stylingopties.

Laat je kinderen samen het leven ontdekken met de nieuwe en verbeterde Bugaboo Donkey 5.  Verander de kinderwagen van enkel naar dubbel in slechts drie klikken en houd jr kleine co-piloten zij aan zij vanaf de geboorte tot de peuter. De omkeerbare stoelen laten broers en zussen naar elkaar kijken, naar jou of naar het spannende pad dat voor je ligt. Hij is kleiner dan je denkt en klaar voor gebruik met slechts één handbeweging.

Bekijk ons assortiment Bugaboo Donkey 5